URSULETUL KNUT A DEVENIT MARCA INREGISTRATA

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

URSULETUL KNUT A DEVENIT MARCA INREGISTRATA

Gradina zoologica din Berlin a înregistrat numele ursuletului polar Knut ca marca, dupa succesul mediatic neasteptat al acestui bulgare de zapada crescut de oameni, a declarat un responsabil pentru cotidianul Bild am Sonntag.

KNUT URSULETUL CELEBRU DIN GERMANIA

"Vom scoate în curând produse Knut pe piata, am înregistrat numele ursuletului ca marca", a afirmat Vivian Kreft.

În afara de cele 300.000 de vizite suplimentare prevazute de conducere în 2007, gradina zoologica va obtine astfel bani din vânzarea de suveniruri. Respins la nastere de mama sa, Knut a fost crescut de oameni si a devenit un simbol al distrugerii biodiversitatii si al catastrofei climatice.

Povestea lui Knut a fost ecranizata de un amator. Urmariti filmul (Atentie - este posibil ca filmul sa se incarce mai greu datorita conexiunii la internet. Aveti rabdare ... si Vizionare placuta!)ScienceLine.ro - martie 2007

Alte articole

POKER EXTREM PE O PLATFORMA SUSPENDATA LA 90 DE METRI
Jocul de poker poate fi considerat un sport extrem. Au dovedit-o niste australieni care s-au reunit la o partida de carti, pe marginea unei stânci. Partida de poker a avut loc pe o platforma suspendata, deasupra oceanului, la 90 de metri înaltime.
TOP 100 MOST POWERFUL WOMEN 2007- ANGELA MERKEL CEA MAI PUTERNICA FEMEIE DIN LUME
Angela Merkel este cea mai puternica femeie din lume, potrivit clasamentului pe 2007 al celor mai puternice 100 de femei, realizat de revista "Forbes". Cancelarul german a primit acest titlu pentru al doilea an consecutiv.
SEPTIMUS HEAP, O NOUA SERIE DE SAPTE FILME CU MAGIE
Compania Warner Bros. Pictures a achizitionat drepturile pentru o noua serie de filme, "Septimus Heap", bazata pe cele sapte carti scrise de autoarea britanica Angie Sage, in timp ce ultimul film din seria Harry Potter, bazata tot pe sapte carti, a batut recorduri de vanzari
INCONJURUL LUMII CU O MASINA SOLARA
Un elvetian de 35 de ani va porni în calatoria vietii lui. Posesor al unei masini solare, barbatul si-a propus sa faca înconjurul lumii cu respectivul automobil pentru a demonstra ca se poate calatori cu ajutorul energiilor alternative, fara a fi nevoie de carburanti.
POPULATIA ROMANIEI VA SCADEA CU 2,3 MILIOANE PANA IN 2025
Populatia României se va reduce cu 2,3 milioane de persoane pâna în 2025 arata un raport al Bancii Mondiale. Mai mult decât atât, ponderea locuitorilor cu vârste de peste 65 de ani va creste continuu, în timp ce numarul românilor apti de munca se va reduce treptat.


  • catel
  • Trandafir de Romania
  • EU
  • Se muta Luna...
  • pescarus colorat
  • Vulturul la vanatoare
  • PELES-CASTELUL DE POVESTE
  • Adidasi
  • CANIS MINOR
  • Peștera Urșilor