SEPTIMUS HEAP, O NOUA SERIE DE SAPTE FILME CU MAGIE

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

SEPTIMUS HEAP, O NOUA SERIE DE SAPTE FILME CU MAGIE

SEPTIMUS HEAPCompania Warner Bros. Pictures a achizitionat drepturile pentru o noua serie de filme, "Septimus Heap", bazata pe cele sapte carti scrise de autoarea britanica Angie Sage, in timp ce ultimul film din seria Harry Potter, bazata tot pe sapte carti, a batut recorduri de vanzari, potrivit Reuters.


Noua seria are in centru doi copii care sunt schimbati la nastere. Unul este un baiat, care descopera ca, "pentru ca este al saptelea fiu al celui de-al saptelea fiu", ii este destinat sa devina un vrajitor puternic. Celalalt este fata, a carei soarta este sa fie printesa.


"Septimus Heap: Magyk", realizat de Warner, ca si seria "Harry Potter", o va avea ca producatoare pe Karen Rosenfelt, care a lucrat la "Diavolul se imbraca de la Prada", iar autoarea romanului va fi producator executiv.


Pana acum au fost publicate trei carti din seria "Septimus Heap", "Magie ("Magyk"), "Flyte" si "Physik", in care autoarea a dovedit ca are umor, dar a reusit sa faca personajele sa folosesca inteligent potiunile si vrajile.


Publicata in martie 2005 in America, "Magie" a debutat direct pe locul trei pe lista de bestseller-uri "New York Times" si a ajuns pe prima pozitie in a doua saptamana de vanzari. Cartile urmatoare au fost publicate in 2006 si 2007, cu vanzari de peste un milioan de exemplare numai in SUA. Seria este si un succes international. Ea a fost tradusa in 28 de limbi.


ScienceLIne.ro - iulie 2007

Alte articole

CELE MAI MULTE SARBATORI NATIONALE SUNT IN ITALIA
Credeati ca doar in Romania sunt foarte multe zile libere date prin lege? Ei bine aflati ca nici macar nu ne comparam cu italienii, care au nu mai putin de 12 sarbatori legale, fiind pe primul loc in Europa.
EGIPTUL A INTERZIS CIRCUMCIZIA FEMEILOR
Egiptul a interzis oficial toate circumciziile la femei, �ndepartarea clitorisului, dupa ce o fetita de numai 12 ani a murit �n urma unei astfel de operatii.
PRIMUL CONTUR AL ROMANIEI
Printre primii invatati de seama ai Romaniei in domeniul geografiei se numara Constantin Cantacuzino (1650-1716), Nicolae Milescu (1636-1708) si Dimitrie Cantemir (1673-1723).
CHISINAU, CEL MAI IEFTIN ORAS DIN EUROPA
Comisia internationala ONU pe probleme economice a elaborat ratingul costului vietii in Europa, din care rezulta ca cel mai scump oras de pe continent este Oslo, al doilea Moscova, iar cel mai ieftin este Chisinaul, unde preturile sunt cu 70% mai mici fata de Oslo.
MAGNA CARTA VECHE DE 710 ANI LA LICITATIE
Magna Carta este un document juridic care a fost semnat �n 1215 si stabilea drepturile poporului englez, limit�nd puterea regelui.


  • fdhghfh
  • Marele Zid Chinezesc
  • apus pe A2
  • bebe
  • George the Great Dane
  • caine
  • candida
  • OZN - Bistrita Nasaud
  • OZN - Bucuresti
  • Colloseum-ul din Roma