VIATA EXTRATERESTRA CONFIRMATA DE METEORITI ?

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

Viata extraterestra confirmata de meteoriti ?

creaturi extraterestreRichard B. Hoover, astrobiolog la centrul de zbor spatial Marshall al agentiei spatiale americane NASA, a declarat ca filamente si alte structuri din meteoriti rari, cazuti pe Pamant, par a fi fosile microscopice ale unor creaturi extraterestre care seamana cu algele albastre sau cianobacteriile.

In articolul publicat in Journal of Cosmology, Hoover sustine ca lipsa de azot din mostrele luate, esential vietii terestre, indica faptul ca sunt "ramasite ale unor forme de viata extraterestra care au crescut pe corpurile-parinti ale meteoritilor, cand apa lichida exista, cu mult timp inainte ca meteoritii sa intre in atmosfera Pamantului".

Presedintele Societatii franceze de exobilogie, Francois Raulin, a declarat ca "Interpretarea rezultatelor cere sa fie analizata de mai multi oameni de stiinta, ceea ce nu a fost cazul pana in prezent". "In domeniul cercetarii vietii extraterestre, care este foarte mediatizata, cand publici ceva trebuie totusi sa fii cat se poate de sigur asupra interpretarii observatiilor", fara de care aduci deservicii acestei discipline, precizeaza el.

In 1996, indicii ale unei vieti martiene au fost descoperite in meteoritul ALH84001 de o echipa de cercetatori a NASA.

ScienceLine.ro - martie 2011

Alte articole

AVORTUL IN ROMANIA
In Romania, avortul este legal pina la 12 saptamini de sarcini. Doar in cazurile in care mama sau fatul sint in pericol perioada se prelungeste pina la 14 saptamini.
World Wide Web - 40 de ani de INTERNET
Pe 29 octombrie 1969 o echipa de cercetatori americani a depasit suspiciunile vremii si s-au conectat pentru prima data la o retea de computere.
WILMA, FEMEIA NEANDERTHAL
Specialistii de la National Geographic au realizat pentru editia din octombrie 2008 primul portret al unei femei Neanderthal.
SUPRASTRUCTURILE SE ADAUGA MISTERULUI SUPRACONDUCTIBILITATII
Descoperirea "suprastructurilor" de oxigen ´┐Żn materiale cuprate de catre doua grupuri independente de fizicieni ar putea arunca o noua lumina asupra originilor supraconductibilitatii la temperaturi ´┐Żnalte
GEOGRAFIA BOLILOR
La Tokio, Zenzibar sau Paris, oamenii nu sufera si nu mor de aceleasi boli. In Sembrancher - un orasel elvetian - copiii nu au carii dentare. In restul tarii si, in general la natiunile dezvoltate, 30% din copiii de 3 ani au cate trei carii fiecare; 90% din copiii de cinci ani au cate sase carii.
Get Adobe Flash player


  • lumina
  • parrot
  • Wanker
  • curcubeu
  • 4cfrc
  • Ponei
  • Cascada celor sapte surori din Norvegia
  • Fluturele Zebra
  • Galaxy Tab 10.1
  • CANIS MAJOR