ISAAC NEWTON A PREVAZUT SFIRSITUL LUMII PENTRU 2060

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

ISAAC NEWTON A PREVAZUT SFIRSITUL LUMII PENTRU 2060

Isaac NewtonIsaac Newton, unul dintre cei mai importanti oameni de stiinta din istorie, a prevazut sfirsitul lumii in 2060, potrivit manuscriselor celebrului fizician, prezentate, incepind de duminica, la Universitatea Ebraica din Ierusalim, transmite AFP.


Aceasta este pentru prima data, din 1969, cind manuscrisele pot fi vazute de public, in cadrul unei expozitii institulata "Secretele lui Newton", potrivit unui comunicat al universitatii.


�ntr-o scrisoare datata in 1704, Isaac Newton, fizician si astronom englez, pasionat de teologie si alchimie, face un calcul pe baza unui fragment din Biblie.
Din punctul lui de vedere, trebuie sa treaca 1260 de ani de la refondarea Sfintului Imperiu Roman, de catre Carol cel Mare, care a avut loc in anul 800, pina la sfirsitul timpurilor.


Biblioteca Nationala a Universitatii Ebraice a mostenit manuscrisele savantului, cunoscut pentru descoperirea gravitatiei, de la un colectionar.ScienceLIne.ro - iunie 2007

Alte articole

DOVADA EXISTENTEI LUI E.T. VA PUTEA FI PREZENTATA PESTE 10 ANI
Guvernul britanic a fost informat oficial, de catre astronomi si cercetatori, ca inteligenta extraterestra exista "aproape sigur" pe planete din afara sistemului nostru solar
EXPOZITIA SIGGRAPH PREZINTA EROTISMUL VIITORULUI
La San Diego are loc anul acesta expozitia Siggraph, unde amatorii de gadgeturi au putut sa observe �ndeaproape bikinii solari cu port USB care �ncarca alte gadgeturi �n numai doua ore de expunere la soare, gentile care �ti lumineaza casa, haine cu mesaje emotive sau pantofii - scaun.
TANIA, SISTEMUL DE NAVIGATIE PENTRU ORBI
TANIA, asa a fost numit promitatorul prototip creat de inginerii de la Institutul pentru Vizualizare si Sisteme Interactive (VIS) din cadrul Universitatii din Stuttgart., numele fiind prescurtarea de la Tactile-Acoustical Navigation and Information Assistant.
SIMULATOR 3D PENTRU COMPORTAMENTUL MULTIMII
Acum doua luni, profesorul Paul Torrens, de la Universitatea din Arizona, facea cunoscut un simulator 3D care pornind de la sabloane ale conduitelor umane le foloseste pentru a studia comportamentul unei multimi in caz de urgenta sau in alte situatii.
TOP 10 MITURI IN CURELE DE SLABIRE
In jurul curelor de slabire s-a nascut o adevarata "mitologie". De unele dintre miturile de mai jos suntem convinsi ca v-ati lovit si dumneavoastra pana acum. Haideti sa vedem impreuna care sunt cele mai frecvente conceptii gresite si care este adevarul.


  • Boobies
  • Agalychnis Calcarifer
  • BRAD DE CRACIUN LA WASHINGTON
  • Dinozaur neuquenraptor
  • Manastirea Nechit-neamt
  • Bora Bora
  • o particica de Slovenia
  • vulcanii noroiosi
  • cea mai tare matusik...cea mai simpatica nepoata
  • Blue Lagoon