RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN

RENOVATIA, BICICLETA DE LEMNUn student din Germania a construit o bicicleta cu doua locuri, care are cadrul confectionat integral din lemn. Jens Eichler a lucrat cāteva luni pentru a construi inedita bicicleta, pe care a denumit-o "Renovatia".
RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN
RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN
RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN
RENOVATIA, BICICLETA DE LEMN

ScienceLIne.ro - august 2007
(foto news.com)

Alte articole

NUMARUL EXECUTIILOR PERSOANELOR CONDAMNATE LA MOARTE A AJUNS LA 400 IN TEXAS
Numarul executiilor persoanelor condamnate la moarte a ajuns la 400, in statul american Texas. Johnny Conner, un tanar de culoare in varsta de 32 de ani, a fost executat la ora 2.30, ora Romaniei, prin injectie letala
MARIA BANU, ROMANCA A NASCUT LA 56 DE ANI
Maria Banu este cea de-a a doua romānca - dupa Adriana Iliescu - ca record al vārstei la care a dat nastere unui copil sanatos. Brasoveanca a fost inseminata artificial la o clinica din Timisoara si a nascut marti, prin cezariana, la o clinica privata din Brasov. Bebelusul, Maria Anastasia, are 3 kilograme si este perfect sanatos.
PRODUCATORII BIG BROTHER AU CREAT UN SHOW IN CARE UN MURIBUND ALEGE CUI SA ISI DONEZE ORGANELE
O femeie bolnava, aflata in stadiu terminal, va alege o persoana din trei "concurenti" cu probleme renale, care sa ii primeasca rinichii pentru transplant, totul in cadrul unei emisiuni de divertisment de tip reality show, produsa de cei care au creat Big Brother.
AMERICANII DAU BIG MAC PE DECALOG
Un studiu realizat de Kelton Research a aratat ca americanii stiu mai bine ingredientele care intra in compozitia unui Big Mac de la McDonald's decat Cele Zece Porunci. Peste 80% dintre cei o mie de participanti la sondaj puteau sa citeze ingredientele de baza ale celebrului hamburger. in schimb, doar 60% stiau porunca "Sa nu ucizi!".
IRLANDEZELE DAU 10.000 DE EURO PENTRU UN OVUL ROMANESC
Femeile din Irlanda care nu pot avea copii platesc aproximativ 10.000 de euro pentru un ovul fecundat provenit, de obicei, de la romānce, poloneze sau ucrainence, scrie The Independent. Numarul donatoarelor irlandeze este scazut, pentru ca legea interzice recompensarea financiara a femeilor - donator din aceasta tara.


  • Boobies
  • Sticlete
  • Uriasa statuie a Mantuitorului
  • Tarantula
  • Violenta unui uragan
  • flori din colectia proprie
  • Mumia lui Ramses al II-lea
  • Egreta
  • Vulpea Fennec
  • Dinozaur protoceratops