PARIS HILTON SI IUBIREA EI

Home Contact Forum

PARIS HILTON SI IUBIREA EI

PARIS HILTON SI IUBIREA EI

PARIS HILTON SI IUBIREA EI CEA MAI RECENTA ...LA CE VA ASTEPTATI?

Comentarii:

01 Aprilie 2008
super

02 Aprilie 2008
vai ce salam cu par tine in brate

27 Aprilie 2008
Seamana cu stapina!

21 Mai 2008
muuult mai dragut cainele decat panarama asta

21 Mai 2008
Cainele zice: "I`m whit Stupid"

Adauga un comentariu

SONDA SPATIALA PHOENIX AJUNGE PE PLANETA MARTE

SONDA SPATIALA PHOENIX AJUNGE PE PLANETA MARTE NASA a anuntat ca pe 25 mai 2008 sonda spatiala Phoenix va patrunde in atmosfera Planetei Marte. Sonda a ajuns aproape de Planeta Rosie dupa o calatorie de zece luni care a inceput in august 2007, aceasta fiind a 11-a misiunea a cercetatorilor americani. Mai mult...

CUTREMUR IN COLUMBIA

CUTREMUR IN COLUMBIA Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,6 pe scara Richter a avut loc in regiunea Andean, Columbia. Seismul a fost resimtit puternic in capitala tarii, Bogota, situata la doar 54 de kilometri de epicentru. Mai mult...

PODUL BROOKLYN DIN NEW YORK ARE 125 DE ANI

PODUL BROOKLYN DIN NEW YORK ARE 125 DE ANI PODUL BROOKLYN DIN NEW YORK IMPLINESTE 125 DE ANI la 24 mai fiind inaugurat in 1883, la 14 ani de la terminarea constructiei, din cauza numarului mare de persoane care au murit la ridicarea sa. Mai mult...

TORNADELE LOVESC STATUL COLORADO DIN SUA

TORNADELE LOVESC STATUL COLORADO DIN SUA Nu mai putin de sase tornade au lovit consecutiv nordul statului american Colorado. Mai mult...

PAPAGALUL CARE A SPUS VETERINARULUI ADRESA UNDE LOCUIESTE

PAPAGALUL CARE A SPUS VETERINARULUI ADRESA UNDE LOCUIESTE Un papagal a fost recuperat de catre politisti de pe acoperisul unei cladiri din Nagareyama, o localitate langa Tokyo, Japonia. Mai mult...

E-URILE, ADITIVII ALIMENTARI, O CAUZA A MORTALITATII

E-URILE, ADITIVII ALIMENTARI, O CAUZA A MORTALITATII Aditivul alimentar (E-UL) este orice substanta care nu este consumata ca aliment �n sine si nu este folosita ca ingredient constituent al unui aliment, care are sau nu valoare nutritiva si care se adauga intentionat, cu un scop tehnologic (inclusiv modificari organoleptice - gust, miros, culoare) �n timpul producerii, procesarii, prepararii, tratarii, �mpachetarii, ambalarii, transportului si stocarii unui aliment, devenind un component sau afect�nd �ntr-un fel caracteristicile alimentelor la care se adauga. Mai mult...

PERSOANELE OBEZE INFLUENTEAZA INCALZIREA GLOBALA

PERSOANELE OBEZE INFLUENTEAZA INCALZIREA GLOBALA Cercetatorii de la London School of Hygiene and Tropical Medicine au constatat ca persoanele obeze au nevoie de cel putin 1.680 de calorii zilnic pentru a beneficia de un nivel normal de energie si de alte 1.280 de calorii pentru mentinerea activitatilor zilnice, cu 18% mai mult dec�t cei cu o greutate normala. Mai mult...