INTERNETUL POATE CREA PANICA, MESAJE CARE INGROZESC OAMENII

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

INTERNETUL POATE CREA PANICA, MESAJE CARE INGROZESC OAMENII

MESAJE CARE INGROZESC OAMENIIUn mesaj însotit de fotografii cumplite a ajuns sa se propage în tot judetul Prahova si sa bage groaza în oameni. Este vorba despre o ambulanta neagra, în care se afla 3 indivizi deghizati, care au doar un scop în viata: rapirea copiilor, pentru a le fura organele.


Politistii au descoperit si de unde a pornit mesajul care a bagat în sperieti sute de oameni: din orasul Baicoi. "La început a fost doar un zvon, dar acum s-a confirmat. O ambulanta de culoare neagra, cu un preot, un medic si un politist (toti trei deghizati), umbla prin municipiul Câmpina, rapesc copii cu vârste cuprinse între 10 si 25 de ani, pe care îi mutileaza, apoi le fura organele si îi omoara într-o balta de sânge". Acesta este unul din mesajele care apar pe Internet.


Mesajul a fost preluat, se pare, de pe un site international.
Venea însotit de fotografii terifiante, cu un cadavru sfârtecat despre care se spunea ca este al unui tânar bucurestean si ca au fost facute la morga spitalului din oras. S-a raspândit uluitor de repede si a semanat panica printre utilizatorii de Internet.


Imaginatia celor care au primit mesajul a luat-o razna.
La fel si zvonurile, care curând au creat o adevarata isterie printre prahoveni. Nu numai utilizatori de internet, ci simpli localnicii ai zonelor vizate. Oamenii nici nu si-au mai lasat copiii afara, de teama ambulantei-fantoma.


Politia spune însa ca mesajul este un fals.
Câtiva dintre cei care l-au distribuit pe intrenet au fost deja identificati în orasul Baicoi. Gluma macabra care a îngrozit însa o tara întreaga. La începutul acestui an, în localitatea Dâmboviteana Patroaia, o ambulanta venita sa preia un pacient a fost devastata de sateni. Oamenii au crezut ca era temuta ambulanta-fantoma. Politia face în continuare cercetari pentru a-l descoperi pe initiatorul mesajul electronic.


ScienceLIne.ro - iunie 2007

Alte articole

MAGLEV, TRENUL JAPONEZ CARE VA LEVITA LA 10 CM DEASUPRA SOLULUI
553 de kilometri parcursi într-o ora si levitatie magnetica de 10 centimetri: sunt performantele anuntate de japonezi pentru transportul feroviar. Pâna în 2030, compania nipona JR Central va pune la punct prototipul Maglev al trenului care va lega Tokyo de Osaka.
TELECOMANDA MENTALA A FOST INVENTATA
Oamenii nu vor mai avea nevoie, in scurt timp, de butoane. Asta dupa ce o noua tehnologie dezvoltata in Japonia va permite controlul absolut asupra dispozitivelor electronice fara sa fie nevoie sa ridicam vreun deget. Interfata brain-machine pusa in functiune de Hitachi Inc. monitorizeaza activitatea cerebrala, analizind cele mai fine modificari ale circulatiei sangvine in creier
GEMINOID - UN ROBOT APROAPE UMAN
Mimica fetei e perfect definita, clipeste si îl deranjeaza când este atins pe obraz. Este vorba de un android de ultima generatie, inventat de un om de stiinta japonez.
SUA INTINDE ANTENE PENTRU A DESCOPERI EXTRATERESTRI
Cercetatorii americani îsi sporesc eforturile de cautare a vietii extraterestre. Dar nu se multumesc doar cu bacterii sau forme microscopice, acestia vizând direct formele de viata inteligente... si cu tehnologie avansata.
GANDACII ROBOTI
Cercetatori belgieni au inventat gândacii roboti. Robo-gandacii au marimea unui carabus si actioneaza autonom datorita libertatii de procesare a programelor cu care au fost dotati.
Get Adobe Flash player


  • toamna
  • Ruxi
  • Luna in Berlin
  • Alunarul
  • My butterfly
  • perusii colorati
  • floare
  • nytimes.com - launched in 1995
  • lampioane chinezesti la inceput de An Nou Chinezesc
  • drum prin zapada