365 DE ZILE PANA LA OLIMPIADA DE LA BEIJING

Home Contact Forum
Printeaza acest articol Recomanda acest articol

365 DE ZILE PANA LA OLIMPIADA DE LA BEIJING

OLIMPIADA DE LA BEIJINGLa Beijing, īn China, a īnceput numaratoarea inversa care marcheaza īnceputul Jocurilor Olimpice din 2008. 


Ceremonia a fost deschisa prin mai multe reprezentatii artistice īn Piata Tienanmen. Īn urma cu cīteva momente a fost pornit ceasul programat sa dea startul Olimpiadei peste exact 365 de zile. Ceremonia va dura doua ore, timp īn care vor fi īnmānate si invitatiile oficiale tarilor participante.


La eveniment asista presedintele Chinei, Hu Jintao, presedintele Comitetului Olimpic International, Jacques Rogge, si presedintii Comitetelor Olimpice din cele 205 tari membre.


Momentul este īnsa marcat de numeroase festivitati organizate pe tot teritoriul Chinei. Īn Beijing au fost luate masuri legate de restrictionarea circulatiei masinilor. Evenimentele de astazi sunt un bun prilej de proteste pentru organizatiile ecologiste, care au adus īn dezbatere īngrijorarile legate de poluarea din China.


ScienceLine.ro - august 2007

Alte articole

YAHYA JAMMEH - DICTATORUL ANTI-SIDA
Presedintele Gambiei, Yahya Jammeh, a convocat acum cateva zile colaboratorii si o mana de ambasadori, precum si televiziunea, anuntand oficial ca este capabil sa vindece astmul si SIDA.
CEL MAI MARE DIAMANT INCOLOR SCOS LA VANZARE
Casa Christie`s scoate la vanzare, printr-o licitatie care va avea loc la Hong Kong, cel mai mare diamant incolor scos la licitatie in ultimii 20 de ani.
SIMCHA JACOBOVICI - ROMANUL CARE STUDIAZA SICRIUL LUI IISUS
Romānul care vrea sa schimbe istoria crestinismului īmpreuna cu regizorul James Cameron este cāstigatorul unui premiu Emmy pentru Jurnalism de Investigatii.
INTRECERE INTRE UN RUGBIST SI UN GHEPARD
Bryan Gary Habana are 24 de ani si este cea mai rapida extrema a rugby-ului din Africa de Sud, alergānd pe distanta de 100 de metri īn 10.2 secunde, un rezultat ce l-ar fi clasat pe locul 7 īn finala Campionatului Mondial de atletism din acest an.
CONFERINTA MONDIALA A SUPRAVIETUITORILOR TRASNETELOR SI ELECTROCUTARILOR
Oamenii care sunt loviti de trasnet au sanse surprinzator de mari sa scape cu viata, desi adesea sfarsesc cu cel putin o suferinta misterioasa. Supravietuitorii trasnetelor au organizat o conferinta internationala in incercarea de a-si depasi traumele si de a-si impartasi experienta.


  • above clouds
  • superbitate
  • FLORI
  • toamna
  • Leopard Crab
  • Padurea de Piatra - China
  • eu
  • Almiqui
  • Agalychnis Calcarifer
  • Cerul aprins